Kontakta oss

Varmt välkommen att kontakta oss på Micore Boats AB. Använd gärna kontaktformuläret, så återkommer vi till dig så snart vi kan. Vill du hellre komma i kontakt med en av våra återförsäljare? Hitta kontaktuppgifter till din närmsta återförsäljare här.

Micore Boats AB 
Eldaregatan 4 
531 40 LIDKÖPING

Ett familjeföretag sedan 1979

Micore Boats AB är ett familjeföretag i andra generationen som framförallt tillverkar båtar av sitt eget varumärke Micore men bedriver också legoproduktion mot industrin. Micore startades 1979 av Göte Gustavsson och den första Micore båten fick se ljuset 1986, det vår då Micore 490GT lanserades i första versionen. Vi har tillverkat båtar i över 30 år och arbetat med glasfiberproduktion i 40 år vilket gör att vi har en väldigt bred kunskap om både glasfiberlaminering och båtproduktion. Tusentals båtar har lämnat fabriken vid det här laget och förgyller fritiden för många. Idag drivs Micore av Götes barn, syskonen Malin & Peter Tholérus.

Bakom framgången med Micore ligger givetvis mycket slit och kunnande, men en ack så viktig ingrediens är familjens outtömliga intresse för skärgårdsliv och båtåkande. Vi är födda och uppväxta i ett fiskeläge utanför Lidköping som heter Spiken så sjön har alltid varit naturlig för oss. Vi alla vistas fortfarande mer eller mindre all fritid på sjön den ljusa halvleken av året. Vi vet vad som vill till för att en båt ska kunna ge de där perfekta sommardagarna bland öar och skär. Snart är vi där igen. Kanske är du då en av oss i Micoregänget?

×
×

Varukorg