Komplett dynsats 570

Dynor till båten är vårt kanske mest populära tillbehör. Välsydda och riktigt snygga dynor gör färden bahaglig för alla ombord. Dynorna är svarta, har röda detaljer samt röd dekorsöm och fästes i båten med tryckknappar. Materialet är vattenavvisande och behagligt att sitta på och trots sin svarta färg blir dessa aldrig för varma. Den kompletta dynsatsen består av dynor till alla sittbänkar i båten + 2 ryggdynor till aktern, det vill säga totalt 6 stycken. Dynorna förvaras med fördel i båtens akterstuvutrymme när de inte används.

Pris 7 300 kr
Akterdynsats 570

Omfattar 4 stycken dynor, varav två är sittdynor till aktern och två är ryggdynor.

Pris 4 400 kr
Dynsats för 570

Omfattar två stycken dynor, en till sittbänken i fören samt en till pulpetens sittbänk.

Pris 3 800 kr
Teaklaminatdäck

En nyhet är att vi har tagit fram ett teaklaminatdäck som avsevärt förhöjer den marina känslan i din båt. Laminatet är så gott som underhållsfritt, definitivt snyggt och dessutom behagligt att gå på. Klicka på bilderna här till höger för att få upp större bilder, så ser ni varför vi gillar det här laminatet skarpt.

Pris 10 900 kr
Runt bord med drickhållare

Praktiskt bord med 2st drickhållare som kan monteras i fören i alla våra båtmodeller. Bordet kan lätt plockas ned och förvaras i något av stuvutrymmena. Bordsskiva i glasfiberarmerad plast och bordstativ i aluminium förgyller vilken båttur som helst!

Pris 2 600 kr
Kapell till Micore 570cc

Ett kvalitetskapell sytt av ett lokalt företag; Vänerkapell. Kapellet skapar en akterhytt, har gott om rutor för god sikt och är enkelt att sätta upp eller stuva undan. Materialet är i mörkgrå snygg vattenavvisande väv. Det finns en bakstycke att köpa till (tyvärr inte på bild ännu), som lätt sätts ihop med kapellet med dragkedja.

Kapell 570; 14 900 kr
Stor akterdel till kapell 570;   7 500 kr
Liten akterdel till kapell 570;   5 900 kr
Bimini Top

Vi har haft många förfrågningar om bimini top och har nu tagit fram ett sådant praktiskt och snyggt solskydd att pryda din båt med. När biminin inte används fälls den lätt ihop till en "targabåge" där ett svart överdrag sätts över biminins tyg för att skydda detta.

Pris 9 900 kr
Kylväska Dometic Tropicool TCX 14

Förvaringsutrymmet under sittbänken i fören på Micore 570cc är anpassad i storlek för denna praktiska kylväska från Dometic. Kyler ner till 30°C under omgivningstemperaturen och kan värma till 65°C om så önskas. Kan drivas på både 12V, 24V och 230V. Kylväskan har dessutom ett infällbart handtag så att den enkelt kan bäras i land.

Pris 2 900 kr
Vattenskidbåge 570

Vattenskidbågen är ett suveränt tillbehör för den som vill nyttja sin båt för vattensport. Bågen är syrafast och fastsättningen av en vattenskidlina hamnar enkelt centrerat och i såpass höjd att intrassling i motorn elimineras betydligt.

Pris 2 700 kr
Flaggstång med flagga

Ingen båt är fulländad utan en vajande flagga i aktern! Flaggstången i rostfritt material.

Pris 990 kr
Marinstereo Fusion 50, iPhone/iPod/Radio

En marinstereo resistent mot salt, vatten och UV låter dej njuta av din musik även på sjön via blåtand! Priset inkluderar AM/FM radiomottagare samt två marinhögtalare. Den inbyggda förstärkaren har 2 kanaler på totalt 80W effekt (2x40W), enheten har dessutom en lågnivå utgång för subwoofer eller extern förstärkare.

Fusion är ett väletablerat Nya Zeeländskt företag inom såväl bil som marinljud, klicka på länken för mer info om stereon: Fusion på Comstedts hemsida.

Pris 6 500 kr