Dynsats för 550cc

Eftersom akterdynsatsen är standardutrustning vid köp av 500cc och 550cc av årsmodell 2012 och framåt är det många som väljer till denna dynsats för att få dynor till hela båten. Dynsats för består av fyra dynor; sittdyna till bänken framför pulpeten samt tre dynor till sittbänkarna i fören.
Dynorna är välsydda och riktigt snygga och gör färden bahaglig för alla ombord. Materialet är vattenavvisande och behagligt att sitta på och trots sin svarta färg blir dessa aldrig för varma. Dynorna är svarta, har röda detaljer samt röd dekorsöm och fästes i båten med tryckknappar.

Pris 3 900 kr
Teaklaminatdäck

En nyhet är att vi har tagit fram ett teaklaminatdäck som avsevärt förhöjer den marina känslan i din båt. Laminatet är så gott som underhållsfritt, definitivt snyggt och dessutom behagligt att gå på. Klicka på bilderna här till höger för att få upp större bilder, så ser ni varför vi gillar det här laminatet skarpt.

Pris 10 900 kr
Runt bord med drickhållare

Praktiskt bord med 2st drickhållare som kan monteras i fören i alla våra båtmodeller. Bordet kan lätt plockas ned och förvaras i något av stuvutrymmena. Bordsskiva i glasfiberarmerad plast och bordstativ i aluminium förgyller vilken båttur som helst!

Pris 2 600 kr
Akterkapell Micore 550cc

Ett kvalitetskapell sytt av lokalt företag; Vänerkapell. Ett akterkapell till din båt kan vara behagligt vid sämre väderlek. Den lilla akterhytten skyddar bra samtidigt som det finns gott om siktrutor åt alla håll. Levereras i mörgrått snyggt vattenavvisande material, skyddsöverdrag ingår.

Pris 13 900 kr
Bimini Top

Vi har haft många förfrågningar om bimini top och har nu tagit fram ett sådant praktiskt och snyggt solskydd att pryda din båt med. När biminin inte används fälls den lätt ihop till en "targabåge" där ett svart överdrag sätts över biminins tyg för att skydda detta.

Pris 9 900 kr
Vattenskidbåge 550cc

Vattenskidbågen passar alla Micore 550cc av årsmodell 2013 och är ett suveränt tillbehör för den som vill nyttja sin båt för vattensport. Bågen är syrafast och fastsättningen av en vattenskidlina hamnar enkelt centrerat och i såpass höjd att intrassling i motorn elimineras betydligt. (Har du en 550 av årsmodell tidigare än 2013 och vill komplettera med en vattenskidbåge, är det bågen presenterad under tillbehör för Micore 500 som passar din båt).

Pris 2 700 kr
Flaggstång med flagga

Ingen båt är fulländad utan en vajande flagga i aktern! Flaggstången i rostfritt material.

Pris 990 kr