Komplett dynsats 480br

Dynor till båten är vårt kanske mest populära tillbehör. Välsydda och riktigt snygga dynor gör färden bahaglig för alla ombord. Dynorna är svarta, har röda detaljer samt röd dekorsöm och fästes i båten med tryckknappar. Materialet är vattenavvisande och behagligt att sitta på och trots sin svarta färg blir dessa aldrig för varma. Komplett dynsats till 480br omfattar 5st dynor; 3st till sittbänkarna samt 2st till akterbänken. Dynorna förvaras med fördel i båtens akterstuvutrymme när de inte används.

Pris 6 900 kr
Akterdynsats 480br

Omfattar 2 stycken dynor, varav en är sittdyna till aktern och den andra en ryggdyna.

Pris 3 800 kr
Dynsats för 480br

Omfattar tre stycken dynor till sittbänkarna i fören.

Pris 3 400 kr
Runt bord med drickhållare

Praktiskt bord med 2st drickhållare som kan monteras i fören i alla våra båtmodeller. Bordet kan lätt plockas ned och förvaras i något av stuvutrymmena. Bordsskiva i glasfiberarmerad plast och bordstativ i aluminium förgyller vilken båttur som helst!

Pris 2 600 kr
Teaklaminatdäck 480br

Vi har tagit fram ett teaklaminatdäck som avsevärt förhöjer den marina känslan i din båt. Laminatet är så gott som underhållsfritt, definitivt snyggt och dessutom behagligt att gå på.

Pris 7 900 kr
Kapell till Micore 480br

Ett storleksmässigt väl tilltaget kapell som skapar en "akterhytt" på båten. Lätt att fälla ihop och lägga bakåt då det inte används.

Pris 9 900 kr
Vattenskidbåge 480

Vattenskidbågen är ett suveränt tillbehör för den som vill nyttja sin båt för vattensport. Bågen är syrafast och fastsättningen av en vattenskidlina hamnar enkelt centrerat och i såpass höjd att intrassling i motorn elimineras betydligt.

Pris 2 700 kr
Flaggstång med flagga

Ingen båt är fulländad utan en vajande flagga i aktern! Flaggstången i rostfritt material.

Pris 990 kr