Dynsats för 480

Dynor till båten är vårt kanske mest populära tillbehör. Välsydda och riktigt snygga dynor gör färden bahaglig för alla ombord. Dynorna är svarta, har röda detaljer samt röd dekorsöm och fästes i båten med tryckknappar. Materialet är vattenavvisande och behagligt att sitta på och trots sin svarta färg blir dessa aldrig för varma. Dynsats för till 480 omfattar 2st dynor; en till sittbänken i fören samt till sittbänken framför pulpeten. Dynorna förvaras med fördel i båtens akterstuvutrymme när de inte används.

Pris 3 300 kr
Runt bord med drickhållare

Praktiskt bord med 2st drickhållare som kan monteras i fören i alla våra båtmodeller. Bordet kan lätt plockas ned och förvaras i något av stuvutrymmena. Bordsskiva i glasfiberarmerad plast och bordstativ i aluminium förgyller vilken båttur som helst!

Pris 2 600 kr
Teaklaminatdäck

En nyhet för året är att vi har tagit fram ett teaklaminatdäck som avsevärt förhöjer den marina känslan i din båt. Laminatet är så gott som underhållsfritt, definitivt snyggt och dessutom behagligt att gå på.

Pris 7 900 kr
Kapell till Micore 480sc

Ett kvalitetskapell sytt av ett lokalt företag; Vänerkapell. Kapellet skapar en akterhytt, har gott om rutor för god sikt och är enkelt att sätta upp eller stuva undan. Materialet är i mörkgrå snygg vattenavvisande väv. Det finns en bakstycke att köpa till (tyvärr inte på bild ännu), som lätt sätts ihop med kapellet med dragkedja.

Pris 13 900 kr
Kylväska Dometic Tropicool TCX 14

Förvaringsutrymmet under sittbänken i fören på Micore 480sc är anpassad i storlek för denna praktiska kylväska från Dometic. Kyler ner till 30°C under omgivningstemperaturen och kan värma till 65°C om så önskas. Kan drivas på både 12V, 24V och 230V. Kylväskan har dessutom ett infällbart handtag så att den enkelt kan bäras i land.

Pris 2 900 kr
Vattenskidbåge 480

Vattenskidbågen är ett suveränt tillbehör för den som vill nyttja sin båt för vattensport. Bågen är syrafast och fastsättningen av en vattenskidlina hamnar enkelt centrerat och i såpass höjd att intrassling i motorn elimineras betydligt.

Pris 2 700 kr
Flaggstång med flagga

Ingen båt är fulländad utan en vajande flagga i aktern! Flaggstången i rostfritt material.

Pris 990 kr
Sunbed 480

Denna skiva med dynor bäddas till en solvänlig Sunbed i fören.

Pris 5 900 kr